Дружину "народного губернатора" Донеччини колаборантку Губарєву підозрюють у присвоєнні 60 мільйонів - ЗМІ

Колаборантку з окупаційного "уряду" Херсонської області, дружину Павла Губарєва, який проголосив себе в 2014 році "народним губернатором" Донецької області, Катерину в росії підозрюють у привласненні великої суми бюджетних коштів. Про це повідомляє російський Телеграм-канал "Обережно, новини" з посиланням на джерело в "уряді" 16 листопада.

За даними джерела, може йтися про присвоєння бюджетних коштів (у складі групи). "Мінімум 60 млн, я думаю більше. Її вирішили закрити, вона намагалася домовитися. Навіть приїжджала до Москви", - розповіло джерело.

Також він стверджує, що Губарєву спочатку відсторонили з посади "замгубернатора", після цього вона поїхала до Москви і спробувала змінити роботу. Але у результаті  її було затримано.

РосЗМІ пишуть, що Губарєву в росії затримали співробітники МВС.

"Катерину Губарєву затримано в рамках кримінальної справи, з нею зараз проводяться слідчі дії", - сказав співрозмовник ТАРС у правоохоронних органах РФ. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу Губарєвої, яка була затримана напередодні.

ґРаніше повідомлялось, що в Генічеську зникла "заступник губернатора Херсонської області" Катерина Губарєва.

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті