Коучингові центри для жінок-ВПО, які хочуть започаткувати бізнес або отримати перекваліфікацію, розпочали роботу на Закарпатті (контакт, адреси)

Коучингові центри для жінок - переселенок, які прагнуть отримати перекваліфікацію, підвищити професійні компетентності або започаткувати бізнес, розпочали роботу у трьох містах Закарпатської області – Ужгороді, Сваляві та Іршаві у серпні. Про це "ОстроВу " повідомила очільниця релокованої з Луганської області ГО "Майстерня щастя" Марина Бражнікова 14 серпня.

"Коуч-центри організовані в рамках проєкту "Жіноче підприємництво як інструмент економічного розвитку громад", який наразі впроваджується в Закарпатті. Але ми переконані, що вони продовжать працювати й після закінчення проєкту, за рахунок власного ресурсу громадських організацій, які його впроваджують", – каже Бражнікова.

"За задумом команди проєкту, коуч-центри мають стати осередками навчання, перекваліфікації та підвищення професійних компетентностей жінок із числа ВПО, – зазначає Маріанна Колодій, коучиня Ужгородського центру. – Однак, окрім цих завдань, вважаю, що коуч-центри можуть виконувати і функцію адаптації та інтеграції жінок до місцевих громад Закарпатської області. Сподіваюся, що навіть, після завершення проєкту коуч-центри продовжать свою роботу і стануть центрами професійної інтеграції та сприятимуть зайнятості жінок.

Уточнюється, що коуч-центри працюють за адресами:

- м. Ужгород, вул. Університетська, 14 (приміщення УжНУ, на базі Центру гендерної освіти);

- м. Іршава, площа Народна, 2 (приміщення Іршавської міської ради);

- м. Свалява, вул. Чорновола, 3 (приміщення Старобільського гуманітарного хабу).

Телефон: +38-050-713-77-48.

Раніше повідомлялось, що на Закарпатті переселенки з Луганщини організували навчання з PR-менеджменту, SMM та електронної комерції для жінок.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті