Головний рабин Києва отримав "Подяку" від Буданова за "допомогу в реалізації спеціальних операцій"

Головний рабин Києва Рав Йонатан Беніамін Маркович отримав від начальника Головного управління розвідки Міноборони України генерал-лейтенанта Кирила Буданова "Подяку" за "допомогу в реалізації спеціальних операцій". Про це повідомляє Телеграм-канал YIGAL LEVIN.

Зазначається, що напередодні, з нагоди початку Єврейського Нового Року, головний рабин Києва Рав Йонатан Беніамін Маркович організував урочистий прийом із представниками дипмісій з Австрії, Франції, Ізраїлю, Азербайджану, Швейцарії, Іспанії та Норвегії, а також нардепів та українських військових. 

"Серед гостей заходу був генерал-лейтенант Кирило Буданов. Очільник ГУР МО відзначив внесок Рава Йонатана Беніаміна Марковича в боротьбу за незалежність України та подякував за допомогу в реалізації (!) спеціальних операцій, спрямованих на забезпечення цілісності та суверенітету України", - ідеться в повідомленні.

Головний Рабин подякував Буданову і зазначив, що "для українських євреїв не існує іншого вибору, ніж допомагати Україні, а їхній обов'язок полягає в тому, щоб підтримувати цю країну".

І додав: "Україна - наш дім, і ми завжди готові робити все можливе для її блага і процвітання. Ми і євреї в інших містах по всій країні щодня молимося за перемогу".

"На заході обговорювалося надання підтримки українським військовим. Головний рабин Києва Рав Йонатан Маркович активно допомагає в протезуванні та реабілітації поранених українських воїнів і регулярно відвідує їх в Ізраїлі, співпрацюючи з надзвичайним і повноважним послом Ізраїлю в Україні Міхаелем Бродським, а також із реабілітаційним центром Бейт Левенштейн у місті Раанана", - зазначено в повідомленні.

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті