Є.Романишин не вважає себе колишнім головним лікарем і доводить це в суді

Я не вважаю себе колишнім головним лікарем і буду це доводити меру Івано-Франківська в суді, - повідомив колишній головний лікар Івано-Франківської міської клінічної лікарні №1 Євген Іванович Романишин в інтерв’ю «ОстроВ».

«ОстроВ» у своїх публікаціях вже писав проте, що в Івано-Франківську міським головою В.Анушкевичусом проводиться масове звільнення з займаних посад головних лікарів міських закладів охорони здоров’я. «Мене звільнили з посади головного лікаря з формулюванням «у зв’язку з закінченням контракту». Розпорядження міського голови і наказ головного лікаря ЦМКЛ про моє звільнення вважаю незаконними, і я їх оскаржую в суді.  Вважаю, що рішення міського голови Івано-Франківська В.Анушкевичуса про моє звільнення з вказаних підстав, є результатом його політичної діяльності», - зазначив Є.Романишин.

Як повідомив Романишин, справа знаходиться в Івано-Франківському міському суді. «5 жовтня 2009 року буде третє засідання суду. Перше не відбулося, бо сторона відповідач не з’явилась. На другому заслухали тільки мене. Знаючи про можливості нашого міського голови у місцевих судах, я настроєний йти на апеляції у Верховний Суд України, аж до Міжнародного суду по правах людини», - сказав Є.Романишин. 

Статьи

Страна
04.05.2024
10:00

Мобилизация в Крыму: заманивают деньгами и бесплатной землей

С 20 апреля оккупанты в Крыму начали более активную мобилизацию мужчин для войны против Украины. В частности, на территории полуострова работают мобильные мобилизационные бригады, размещаемые в публичных местах.
Донецк
03.05.2024
12:00

Фронт приближается. Покровск: уехать нельзя остаться

Линия фронта с каждым днем приближается, но мы сидим и чего-то ждем. У Покровска есть все шансы стать вторым Бахмутом или Авдеевкой. Может, уже пора искать более безопасное место?
Страна
02.05.2024
10:41

Нефтяная мишень, или Что показали украинские атаки по российским НПЗ

Среди важных итогов: опасения западных союзников Киева, как и следовало ожидать, оказались беспочвенными. Экономический ущерб страны-агрессора тоже не настолько велик, как хотелось бы. Но это не главное.
Все статьи