Військові передали злітно-посадкова смугу Львівському аеропорту



Злітно-посадкова смуга площею майже 12 тисяч квадратних метрів перейшла у власність Львівського аеропорту, - повідомляє "Zaxid.net".

Міністр транспорту та зв’язку України Йосип Вінський та міністр оборони України Юрій Єхануров підписали Акт приймання-передачі державного майна від Міністерства оборони України до Міністерства транспорту та зв’язку.

Зазначеним актом затверджується, що комісія з питань передачі майна військового містечка № 58, розташованого у смт. Скнилів Львівської області, від Міноборони до Мінтрансзв’язку в особі державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Львів" провела відповідну роботу з приймання-передачі нерухомого майна та визначила, які саме об’єкти перейдуть на баланс Мінтрансзв’язку. Так, серед визначених об’єктів - штучна злітно-посадкова смуга площею 11 295 м2, руліжні доріжки, місця стоянки, перон, спостережна вишка та інші складові аеродрому.

Таким чином, державне підприємство Міжнародний аеропорт "Львів" нарешті отримало у законну власність аеродром, який раніше належав до сфери управління Міноборони і лише експлуатувався аеропортом. Передача майна від Міністерства оборони України до Міністерства транспорту та зв’язку є вагомим та дійсно необхідним кроком для подальшого нормального розвитку та модернізації аеропорту.

Варто зазначити, що ця подія сприятиме вчасній та ефективній підготовці Львівського аеропорту до проведення фінальної частини Євро-2012 в Україні.

Статьи

Страна
09.05.2024
14:20

Тень Медведчука: запорожская руда и уголь Донбасса

В.Медведчук занимается привычными для себя вещами. Как и ранее в Украине, это "распил" государственных денег (теперь из федерального бюджета) и рейдерство. Кумовство с путиным позволяет делать это безнаказанно. 
Мир
08.05.2024
09:59

Изобразить то, что трудно представить. Путешествие по бывшим нацистским лагерям смерти в Польше

"Хотя около половины еврейских жертв действительно погибли в лагерях, другая половина так и не попала в лагеря смерти, – рассказывает он. – Они умерли от голода и болезней в гетто или были убиты в городах и селах, где они жили".
Мир
07.05.2024
09:09

«Войну на истощение России не выиграть». Российские СМИ об Украине

Британцы действительно гордятся, что задают некие тренды в украинском кризисе, направляют Украину по антироссийскому пути, удерживая ее на нем, и остаются лидерами в финансировании Киева вместе с США и ФРГ...
Все статьи