У школах Львова рекомендовано тимчасово ввести карантин

У всіх школах Львова рекомендовано тимчасово призупинити навчання до нормалізації епідемічної ситуації. Про це йшлося сьогодні, 8 грудня, на нараді щодо епідемічної ситуації з захворюваності на грип та ГРЗ в області та Львові під головуванням голови ОДА Василя Горбаля.

Як повідомили «ОстроВ» в прес-службі Львівської ОДА, на нараді було відмічено, що загальний рівень захворюваності на грип та ГРЗ є нижчим епідемічного рівня, однак спостерігається збільшення кількості захворілих на 48 тижні року у порівнянні з попереднім тижнем. На 48 тижні епідпоріг становив 90,3 при фактичному показнику 81,7. В той час як на 47 тижні ці показники становили відповідно 85,0 та 58,6. Крім того, спостерігається ріст захворюваності серед дитячого населення.

За результатами наради було прийнято рішення рекомендувати вводити обмежувальні заходи в навчальних закладах області при ускладненні епідситуації в конкретному навчальному закладі за рішенням райадміністрацій. Стосовно м. Львова рекомендовано тимчасово призупинити навчання в усіх школах міста Львова до нормалізації епідемічної ситуації.

Статьи

Мир
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Украине практически никому не нужен». Российские СМИ об Украине

Китай прямо заинтересован в том, чтобы война длилась как можно дольше, поскольку это гарантирует санкционную блокаду России со стороны Запада, что делает Поднебесную едва ли не единственным безальтернативным рынком сбыта российского сырья.
Луганск
20.05.2024
14:53

Почему опыт психиатров Луганщины изучают коллеги из стран НАТО

...После войны в Украине будет около 5 миллионов комбатантов, которые будут нуждаться в услугах по психиатрии и психосоциальной поддержке.
Донбасс
19.05.2024
18:44

"Единая Россия" в Луганске заставила школьников собирать мусор. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса хвалили местные власти и сами себя. Получалось не очень. Иногда приходилось манипулировать заголовками и делать вид, что "все идет по плану". "Большой брат" тоже вставлял свои пять копеек, пытаясь...
Все статьи