„Регіонали” та міліція зашкодили „рухівцям” подарувати Януковичу лоток яєць у Львові



„Регіонали” та міліція зашкодили „рухівцям” подарувати лідеру Партії регіонів, кандидату в президенти Віктору Януковичу лоток яєць у Львові, — повідомив ZAXID.NET.

Представники НРУ мали намір подарувати Віктору Януковичу лоток яєць на згадку про його відвідини Івано-Франківська у 2004 році, коли у нього кинули яйцем.

„Працівники міліції підійшли до нас і почали вимагати, щоб ми відійшли від майданчика біля театру Марії Заньковецької, де відбувалась зустріч В. Януковича із його прихильниками, коли ми цього не зробили, до нас підійшов представник Партії регіонів і почав застосовувати до нас фізичну силу, вслід за ним, це почали робити і правоохоронці", — сказав голова Львівської міської організації Молодого народного руху Ігор Мартинюк.

„Рухівцям” почали викручувати руки і потоптали лоток яєць, однак вони розійшлись лише після того, коли Віктор Янукович поїхав з театру.

Нагадаємо, що сьогодні відбувається візит Віктора Януковича до Львова.  




Статьи

Страна
09.05.2024
14:20

Тень Медведчука: запорожская руда и уголь Донбасса

В.Медведчук занимается привычными для себя вещами. Как и ранее в Украине, это "распил" государственных денег (теперь из федерального бюджета) и рейдерство. Кумовство с путиным позволяет делать это безнаказанно. 
Мир
08.05.2024
09:59

Изобразить то, что трудно представить. Путешествие по бывшим нацистским лагерям смерти в Польше

"Хотя около половины еврейских жертв действительно погибли в лагерях, другая половина так и не попала в лагеря смерти, – рассказывает он. – Они умерли от голода и болезней в гетто или были убиты в городах и селах, где они жили".
Мир
07.05.2024
09:09

«Войну на истощение России не выиграть». Российские СМИ об Украине

Британцы действительно гордятся, что задают некие тренды в украинском кризисе, направляют Украину по антироссийскому пути, удерживая ее на нем, и остаются лидерами в финансировании Киева вместе с США и ФРГ...
Все статьи