Президент ФК “Карпати” побив селянина?

У Львові розгорається скандал навколо одного з найвпливовіших людей Західної України, президента ФК "Карпати" Петра Димінського, - повідомляє "ТСН".

Президента львівських "Карпат" Петра Димінського звинувачують у тому що за його вказівкою охорона нібито побила жителя селища Брюховичі піді Львовом.

21-річного Андрія П. нібито побили за те, що селянин обігнав на "Жигулях" кортеж Димінського, який складався з "Мерседеса" і "Лексуса" і обдав машини пилом, пише "Сегодня".

Хлопець зняв побої і поскаржився до Шевченківського райвідділу міліції Львова. За версією Андрія, інцидент стався в ніч з 25 на 26 серпня по дорозі в Брюховичі.

"Кортеж Димінського почав гальмувати перед лежачим поліцейським, а я не встигав, інакше б врізався в дорогі авто. Я об'їхав їх справа (обганяти можна тільки зліва), і через пару сотень метрів «Мерс» мене наздогнав і зупинив. Звідти вийшли охоронці Димінського (я впізнав його) і почали лаятися, що я порушую правила, хотіли зняти номерні знаки. А потім стали бити", - скаржиться хлопець.

За його словами, у нього відібрали права і "Жигулі", мовляв, приходь вранці вибачатися, тоді і повернемо. З ранку охоронець Димінського нібито зажадав у хлопця тисячу гривень в обмін на машину, але коли той написав заяву в міліцію, віддав авто без грошей.

У міліції підтвердили, що в Шевченківському райвідділі зареєстровано заяву мешканця Брюховичів на Димінського і його охорону.

"Зараз проводиться перевірка і вирішується, чи порушувати кримінальну справу чи ні", - заявив начальник прес-служби Львівської обласної міліції Денис Харчук.

У Петра Димінського запевняють, що селянина ніхто не бив, машину не забирав, а він сам порушив правила дорожнього руху, створивши аварійну ситуацію.

Статьи

Донбасс
05.05.2024
19:32

"Золотые яйца нашей элиты всё крепче сжимались твёрдой рукой кукловодов". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса напряженно работали в режиме фабрики фейков. Большое количество публикаций было посвящено трагедии 2-го мая 2014 года в Доме профсоюзов в Одессе. Местная пропаганда традиционно лживо рассказывала о тех...
Страна
04.05.2024
10:00

Мобилизация в Крыму: заманивают деньгами и бесплатной землей

С 20 апреля оккупанты в Крыму начали более активную мобилизацию мужчин для войны против Украины. В частности, на территории полуострова работают мобильные мобилизационные бригады, размещаемые в публичных местах.
Донецк
03.05.2024
12:00

Фронт приближается. Покровск: уехать нельзя остаться

Линия фронта с каждым днем приближается, но мы сидим и чего-то ждем. У Покровска есть все шансы стать вторым Бахмутом или Авдеевкой. Может, уже пора искать более безопасное место?
Все статьи