Понад тонну продукції сумнівного походження перевозив водій на Тернопільщині



На автошляху у Тернопільському районі міліціонери зупинили вантажний мікроавтобус, у якому без будь-яких документів перевозили більше тонни сировини для виготовлення ковбасних виробів, - повідомили «ОстроВ» в ВЗГ УМВС в Тернопільській області.

Оперативники обласного УБОЗу разом зі співробітниками управління ДАІ знайшли у салоні «Мерседеса» десять бочок, у які завантажили одну тонну 300 кілограмів свинячих кишок. Така кількість сировини аж ніяк не могла бути використана для домашніх потреб. Адже кишок могло вистачити на рік роботи для будь-якого ковбасного цеху.

Водій «Мерседеса», житель Гусятинського району одразу не пред’явив правоохоронцям будь-яких документів на сировину, яку перевозив. Міліціонери запідозрили, що продукцію могли незаконно ввезти до України із сусідньої Польщі. Та й якість викликала сумніви. Співробітники ветеринарної міліції вилучили продукцію для подальшої перевірки. Сировину поки що помістили на зберігання в спеціально обладнане холодильне приміщення. На разі, триває перевірка.

Статьи

Донбасс
05.05.2024
19:32

"Золотые яйца нашей элиты всё крепче сжимались твёрдой рукой кукловодов". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса напряженно работали в режиме фабрики фейков. Большое количество публикаций было посвящено трагедии 2-го мая 2014 года в Доме профсоюзов в Одессе. Местная пропаганда традиционно лживо рассказывала о тех...
Страна
04.05.2024
10:00

Мобилизация в Крыму: заманивают деньгами и бесплатной землей

С 20 апреля оккупанты в Крыму начали более активную мобилизацию мужчин для войны против Украины. В частности, на территории полуострова работают мобильные мобилизационные бригады, размещаемые в публичных местах.
Донецк
03.05.2024
12:00

Фронт приближается. Покровск: уехать нельзя остаться

Линия фронта с каждым днем приближается, но мы сидим и чего-то ждем. У Покровска есть все шансы стать вторым Бахмутом или Авдеевкой. Может, уже пора искать более безопасное место?
Все статьи