Одна з кращих моделей адвокації в сфері ВІЛ/СНІДу на Прикарпатті

26 листопада 2009 року відбулось нагородження переможців конкурсу на кращу модель адвокації в сфері ВСІЛ/СНІДу, - повідомляє кореспондент "ОстроВ".

Конкурс тривав протягом серпня-жовтня місяця 2009 року та проводиться в останній рік реалізації проекту «Адвокація та мережева робота на рівні спільнот з метою розширення профілактики ВІЛ в епоху розширеного доступу до лікування» (PTAP) в партнерстві з Міжнародною Радою СНІД- Сервісних Організацій (ICASO), Європейською Дією зі СНІД (AAE), Євразійською Мережею Зменшення Шкоди (EHRN).
За результатами зустрічі експертної комісії з оцінки конкурсних заявок 13 листопада 2009 року, друге місце зайняв
Благодійний Християнський Фонд «Солідарність», м Івано-Франківськ.
Всі учасники конкурсу були нагороджені почесними грамотами. Тим організаціям, які не зайняли призових місць, також були вручені заохочувальні призи. Подібний конкурс проводився вперше,проте всі учасники конкурсу та запрошені гості відмітили його важливість та актуальність на етапі розвитку та становлення адвокації як процесу, а також для мотивації розвитку на покращення якості діяльності місцевих недержавних організацій, які надають послуги в сфері ВІЛ/СНІД.

Статьи

Мир
26.07.2024
14:06

Действие санкций и ирония войны. Западные медиа об Украине

Российские оборонные заводы уже работают на своей максимальной мощности, безработица критически сократилась – то есть, у этой экономики заканчиваются резервы. Как результат, зарплаты падают, рубль слабеет, стоимость импорта растет, как растет и...
Мир
25.07.2024
10:52

Беларусь и санкции: на коротком поводке

Лукашенко  в феврале 2022 г. сделал свою страну соучастницей военных преступлений и фигурантом международных санкций. Но, в отличие от россии, экономика Беларуси под их действием не  только не ломается, но даже демонстрирует завидный рост...
Мир
24.07.2024
10:57

«Политическая элита в Киеве начинает проходить все стадии теории принятия неизбежного». Российские СМИ об Украине

Готовностью к обсуждению, в том числе китайской мирной инициативы, киевские власти решили продемонстрировать, когда стало понятно, что они теряют своего давнего покровителя в лице президента США Джозефа Байдена.
Все статьи