На Прикарпатті у Коломийській ТВК приховують справжню кількість виборців

На Івано-Франківщині, у Коломийській територіальній виборчій комісії приховують кількість виборців. Про це «ОстроВ» повідомили в ГМ «Опора».

Щоб з’ясувати кількість виборців у місті їм довелося застратити багато часу.

«8 жовтня у тервиборчкомі повідомили, що кількість виборців у Коломиї становить 38 тисяч. Засумнівавшись у почутому, представниця ОПОРИ вирішила наступного дня перевірити озвучену цифру. Однак їй відмовили у наданні потрібної інформації. Те ж саме повторилося й через день: у комісії заявили, начебто даних з центру реєстрації виборців ще немає, отож вони нічого не можуть сказати. Порадили прийти 10 жовтня. Проте й тоді даних, за словами членів комісії, ще не було.

Але пізніше стало відомо, у Коломиї нараховується, згідно з реєстром, 46 тисяч виборців, тобто на 8 тисяч більше, ніж заявлено ТВК», - заявляють представники «Опори».

Наскільки дана цифра відповідає дійсності - важко сказати. Спостерігачі громадської мережі з’ясовують, чи пов’язані розбіжності у кількості виборців з можливими фальсифікаціями у день голосування.

Статьи

Донбасс
05.05.2024
19:32

"Золотые яйца нашей элиты всё крепче сжимались твёрдой рукой кукловодов". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса напряженно работали в режиме фабрики фейков. Большое количество публикаций было посвящено трагедии 2-го мая 2014 года в Доме профсоюзов в Одессе. Местная пропаганда традиционно лживо рассказывала о тех...
Страна
04.05.2024
10:00

Мобилизация в Крыму: заманивают деньгами и бесплатной землей

С 20 апреля оккупанты в Крыму начали более активную мобилизацию мужчин для войны против Украины. В частности, на территории полуострова работают мобильные мобилизационные бригады, размещаемые в публичных местах.
Донецк
03.05.2024
12:00

Фронт приближается. Покровск: уехать нельзя остаться

Линия фронта с каждым днем приближается, но мы сидим и чего-то ждем. У Покровска есть все шансы стать вторым Бахмутом или Авдеевкой. Может, уже пора искать более безопасное место?
Все статьи