На Прикарпатті у Коломийській ТВК приховують справжню кількість виборців

На Івано-Франківщині, у Коломийській територіальній виборчій комісії приховують кількість виборців. Про це «ОстроВ» повідомили в ГМ «Опора».

Щоб з’ясувати кількість виборців у місті їм довелося застратити багато часу.

«8 жовтня у тервиборчкомі повідомили, що кількість виборців у Коломиї становить 38 тисяч. Засумнівавшись у почутому, представниця ОПОРИ вирішила наступного дня перевірити озвучену цифру. Однак їй відмовили у наданні потрібної інформації. Те ж саме повторилося й через день: у комісії заявили, начебто даних з центру реєстрації виборців ще немає, отож вони нічого не можуть сказати. Порадили прийти 10 жовтня. Проте й тоді даних, за словами членів комісії, ще не було.

Але пізніше стало відомо, у Коломиї нараховується, згідно з реєстром, 46 тисяч виборців, тобто на 8 тисяч більше, ніж заявлено ТВК», - заявляють представники «Опори».

Наскільки дана цифра відповідає дійсності - важко сказати. Спостерігачі громадської мережі з’ясовують, чи пов’язані розбіжності у кількості виборців з можливими фальсифікаціями у день голосування.

Статьи

Страна
18.05.2024
13:54

Увольнение за "связи" с людьми в оккупации: Зеленский не поддержал идею нардепов

Если раньше о его "связях" с родственниками, которые проживают в оккупации, знали только близкие друзья, то теперь он обязан об этом сообщить своему руководству. В противном случае – его могут уволить.
Луганск
17.05.2024
10:41

«Умные люди хранят свое мнение при себе». Луганский дневник

Если ты живешь по правилам, не пытаясь нарушать их, ты будешь жить нормально. Просто нормально. Может быть, плохо, а может быть, хорошо, но ты будешь жить. Если же ты замахнулся своим маленьким кулачком на систему, ты тоже будешь жить, но жить плохо.
Страна
16.05.2024
14:18

От идей к конкретным проектам: войне не удалось остановить бизнес Днепропетровщины

Прифронтовая Днепропетровская область вошла в тройку лидеров среди регионов по количеству новых бизнесов. За первый квартал 2024 года в области открыто почти 7 тысяч ФЛП. В то же время, за четыре месяца у региона есть экономические потери: здесь...
Все статьи