На Прикарпатті скоротять 132 чиновників

На 132 чиновники меньше буде в Івано-Франківській ОДА, - повідомляє “ТРК Вежа”.

Розпорядження про скорочення керівного складу підписав очільник Прикарпаття   Михайло Вишиванюк.

Наразі керівникам управлінь доручено подати свої пропозиції щодо кандидатур на скорочення. Остаточний термін  - 25 жовтня. Утім кому залишатися працювати і надалі -  вирішуватимуть після вивчення подань. Скорочень може бути менше, ніж 20%. Про це в інтерв"ю нашому кореспондентові повідомив керівник апарату Івано-Франківської ОДА Роман Струтинський.

Додамо, такі заходи здійснюються відповідно до  Закону України «Про місцеві державні адміністрації», на виконання Указу Президента України та вимог Мінфіну щодо скорочення видатків на оплату праці та граничної чисельності працівників місцевих державних адміністрацій.  Мета -  оптимізація чисельності працівників і структури облдержадміністрації.

Статьи

Страна
15.05.2024
23:21

"Удобная модель" мариупольского исполкома

В апреле Госаудитслужба сообщила о результатах ревизии коммунального предприятия: выявлены нарушения на более 48 млн гривен. Аудиторы не нашли двух подрядчиков коммунального предприятия
Луганск
15.05.2024
10:14

"Секретная биолаборатория" из Рубежного перешла на новую модель работы в Киеве

Препаратами, с выпуска которых компания начала свою деятельность в 1991 году, были нитроглицерин и изосорбида динитрат - малотоннажные технологически сложные активные фармацевтические ингредиенты
Донецк Страна
14.05.2024
22:04

Неестественная смерть и искусственная жизнь органов власти оккупированных общин

"Прекращение Донецкого областного совета в связи с образованием областной военной администрации действующим законодательством не предусмотрено"
Все статьи