Львів відзначить 10-ту річницю приїзду Івана Павла ІІ

Наступними вихідними Львів святкуватиме 10-ту річницю приїзду Івана Павла ІІ, - повідомили кореспондента “ОстроВ” в прес-службі Львівської міської ради.

24-26 червня Львів відзначатиме 10-ту річницю приїзду Івана Павла ІІ. Відбудеться Урочиста Божественна Літургія за участю Блаженнішого Патріарха Святослава, вечірня з Литією, перенесення мощей Блаженного Священомученика Григорія Лакоти до Львівської духовної семінарії Святого Духа.

«Іван Павло ІІ – непересічна постать в історії світу і в історії нашого міста. На моє переконання, саме візит Святійшого отця до Львова 2001 року став переломним для нашого народу та допоміг усвідомити, що ми – невід’ємна частина європейської християнської цивілізації. Іван Павло ІІ є почесним громадянином Львова. Це означає, що перед нашим містом – особлива відповідальність.

Цього року ми відзначаємо 10-річчя з часу візиту Папи Івана Павла ІІ до Львова. На Сихові пройде велика зустріч з молоддю, як це відбувалось 10 років тому», - розповідає мер Андрій Садовий.

Молодь також зможе взяти участь у духовному концерті та молитовних чуваннях, які відбудуться 25 червня на парохії Різдва Пресвятої Богородиці (пл. Івана Павла ІІ, 1).

Закликаємо усіх доєднатись до спільної молитви та відчути радість Божого благословення», - розповів настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці о. Орест Фредина.

Статьи

Страна
15.05.2024
23:21

"Удобная модель" мариупольского исполкома

В апреле Госаудитслужба сообщила о результатах ревизии коммунального предприятия: выявлены нарушения на более 48 млн гривен. Аудиторы не нашли двух подрядчиков коммунального предприятия
Луганск
15.05.2024
10:14

"Секретная биолаборатория" из Рубежного перешла на новую модель работы в Киеве

Препаратами, с выпуска которых компания начала свою деятельность в 1991 году, были нитроглицерин и изосорбида динитрат - малотоннажные технологически сложные активные фармацевтические ингредиенты
Донецк Страна
14.05.2024
22:04

Неестественная смерть и искусственная жизнь органов власти оккупированных общин

"Прекращение Донецкого областного совета в связи с образованием областной военной администрации действующим законодательством не предусмотрено"
Все статьи