Календар, що рахує дні до виходу на пенсію Януковича, встановили у Львові



Календар, що рахує дні до виходу на пенсію Президента України Віктора Януковича,  встановили у Львові, — повідомив ZAXID.NET.

Акцію протесту, під час якої було встановлено календар, провели представники Української республіканської партії.

Календар містить 31 сторінку, де позначено дні від 9 червня до 9 липня, і щодня представники УРП обіцяють відривати по одній сторінці.

На останній сторінці календаря написано: "Януковичу 60 років. З днем народження, Вікторе Федоровичу, час на пенсію".

„Ми урочисто відкриваємо відривний перекидний календар для Віктора Януковича. Ми наголошуємо, що сьогодні у нас на календарі 9 червня, рівно за 30 днів Віктору Федоровичу Януковичу виповнюється 60 років. Згідно з законом Про пенсійне забезпечення вік виходу на пенсію для чоловіків складає 60 років, згідно з законом про державну службу вік виходу на пенсію для чоловіків-держслужбовців складає 60 років. Ми наголошуємо на тому, що Президент України, як державний службовець найвищого рангу також підпадає під ці закони", — сказав під час акції заступник голови УРП, депутат Львівської облради Ростислав Новоженець.

"Неодноразово Віктор Янукович наголошував на тому, що наведе в країні порядок, тож президентові, як гаранту дотримання Конституції та чинного законодавства, передусім потрібно починати з себе. Отже за 30 днів, 9 липня, після привітання у вигляді яєць, чортополоху та інших речей, Янукович повинен піти на заслужений чи незаслужений відпочинок", — сказав Ростислав Новоженець.




Статьи

Донецк
03.05.2024
12:00

Фронт приближается. Покровск: уехать нельзя остаться

Линия фронта с каждым днем приближается, но мы сидим и чего-то ждем. У Покровска есть все шансы стать вторым Бахмутом или Авдеевкой. Может, уже пора искать более безопасное место?
Страна
02.05.2024
10:41

Нефтяная мишень, или Что показали украинские атаки по российским НПЗ

Среди важных итогов: опасения западных союзников Киева, как и следовало ожидать, оказались беспочвенными. Экономический ущерб страны-агрессора тоже не настолько велик, как хотелось бы. Но это не главное.
Страна
30.04.2024
23:00

Реформа высшего образования: революция или реанимация?

“Объединения университетов будут неизбежно. Те, кто объединятся сейчас, будут иметь возможность воспользоваться 1,5 миллионами долларов, которые нам предоставляет на каждое объединение Всемирный банк”
Все статьи