Іномарку голови Тернопільської області конфіскували правоохоронці

Тернопільські правоохоронці перевірили службову іномарку Тернопільської обласної державної адміністрації, якою користується голова області Юрій Чижмарь, - повідомляє "zaxid.net".

У багажнику правоохоронці виявили три пари державних номерних знаків з інших автомобілів. Водій пред’явив навіть не прострочений тимчасовий реєстраційний талон, а лише ксерокопію недійсного документа.
Про те, що в авто водій часто змінює номерні знаки, міліціонерам повідомили співробітники обласної держадміністрації. Увечері 16 квітня на одній з вулиць Тернополя працівники ДАІ зупинили водія автомобіля марки "Мерседес-Бенс Е-240" і попросили пред’явити документи на транспортний засіб. На вимогу міліціонерів пред’явив підроблений талон технічного огляду.
Як інформує прес-служба обласних правоохоронців, як транспортний засіб могли незаконно використовувати тривалий час - залишається загадкою. У водія не було навіть шляхового листа. Отож, невідомо, як використовували службову іномарку, виїжджаючи нею із гаражів, та списували пальне. Сподівалися, що дозволено губернатору - не дозволено простим смертним. Правоохоронці змушені були затримати автомобіль і доставити його на штрафмайданчик. На порушників накладено адміністративне стягнення. Міліціонери проводять перевірку, чи іномарка не крадена за кордоном.

Статьи

Мир
07.05.2024
09:09

«Войну на истощение России не выиграть». Российские СМИ об Украине

Британцы действительно гордятся, что задают некие тренды в украинском кризисе, направляют Украину по антироссийскому пути, удерживая ее на нем, и остаются лидерами в финансировании Киева вместе с США и ФРГ...
Донбасс
05.05.2024
19:32

"Золотые яйца нашей элиты всё крепче сжимались твёрдой рукой кукловодов". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса напряженно работали в режиме фабрики фейков. Большое количество публикаций было посвящено трагедии 2-го мая 2014 года в Доме профсоюзов в Одессе. Местная пропаганда традиционно лживо рассказывала о тех...
Страна
04.05.2024
10:00

Мобилизация в Крыму: заманивают деньгами и бесплатной землей

С 20 апреля оккупанты в Крыму начали более активную мобилизацию мужчин для войны против Украины. В частности, на территории полуострова работают мобильные мобилизационные бригады, размещаемые в публичных местах.
Все статьи