Російська пропагандистка намагається довести, що американського «воєнкора» в Донецьку вбило «маленьке злоякісне утворення» в російській армії

Російська пропагандистка Марина Ахмедова намагається довести, що вбивство російськими військовими в Донецьку американського найманця і «воєнкора» Рассела Бентлі є нетиповим для окупаційного корпусу ЗС РФ. Свої міркування вона опублікувала у себе в Телеграм. 

«Сьогодні (через місяць - “ОстроВ”) про вбивство американця, який жив у Донецьку, заговорили відкрито. Сьогодні Дмитро Кисельов сказав - «Це наш військкор. Злочин має бути розслідуваний, є принцип невідворотності покарання. Перед законом усі рівні", - написала вона.

Пропагандистка визнала, що «тема просочується в офіційний простір» і робить із цього висновок, що «що маленьке злоякісне утворення, яке з'явилося в нашій армії, не розростеться в хворобу».

Ахмедова намагається показати, що звірства окупантів в Україні є явищем винятковим. «Ті, хто над ним знущався і вбив його - не солдати. Точніше, вони-то формально солдати нашої армії, але за фактом вони - вбивці. Кілька людей звичайних убивць, які замучили людину, яка їх - російських солдатів - обожнювала і бігла їм на допомогу", - пише вона.

Американець Рассел Бентлі на прізвисько «Техас» приїхав на Донбас у 2014 році. Він воював проти України в лавах бойовиків «ДНР», потім став працювати на російську пропаганду.На початку квітня 2024 року його викрали і вбили російські військові. Останки його тіла виявили в спаленому автомобілі.

У сучасній Росії будь-яка згадка про військові злочини ЗС РФ в Україні прирівнюється до кримінального злочину і карається тривалими термінами позбавлення волі. 

Як повідомлялося раніше, в окупованому Мелітополі російські військові по-звірячому вбили місцеву дівчину, яка поїхала з ними в років відзначати травневі свята.

Статті

Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Всі статті