Губернатор Тернополя проситиме Прем’єр-міністра вплинути на роботу Держкомзему області



«Я акцентуватиму увагу глави Уряду, під час її наступного приїзду в нашу область, на негативних явищах, які є в роботі органів Держкомзему області, а саме тих, які стосуються умисного зволікання з видачею державного акту на земельну ділянку під розташування  тимчасового полігону твердих побутових відходів поблизу Миролюбівки», -  повідомив сьогодні, під час брифінгу, голова облдержадміністрації Юрій Чижмарь.

Голова Тернопільської ОДА зауважив, що про існуючу проблему він кілька разів спілкувався з Прем’єр-міністром України Юлією Тимошенко, Першим Віце-прем’єр-міністром Олександром Турчиновим, керівництвом Державного комітету України із земельних ресурсів

«Однак - віз і нині там! Дивує ще й таке - після численних звернень облдержадміністрації, на Тернопільщину минулого тижня прибув один із заступників голови Держкомзему, однак він так і не зміг знайти часу щоб зустрітися зі мною чи моїм заступником, аби почути наші аргументи щодо зволікань з видачею цього державного акту», - зазначив Юрій Чижмарь.

Голова ОДА не виключає, що гальмування видачі цього документа, який є вкрай необхідним для якнайшвидшого розв’язання проблеми утилізації сміття, має й політичну складову.

«Не секрет, що вертикаль органів Держкомзему формувалася за політичною ознакою – більшість керівників місцевих ланок є членами БЮТ, - каже Юрій Чижмарь. - Тому я проситиму Юлію Володимирівну втрутитися у процес не лише як урядовця, але й як керівника цієї політичної сили, щоб вона вплинула на своїх однопартійців».

Статьи

Мир
07.05.2024
09:09

«Войну на истощение России не выиграть». Российские СМИ об Украине

Британцы действительно гордятся, что задают некие тренды в украинском кризисе, направляют Украину по антироссийскому пути, удерживая ее на нем, и остаются лидерами в финансировании Киева вместе с США и ФРГ...
Донбасс
05.05.2024
19:32

"Золотые яйца нашей элиты всё крепче сжимались твёрдой рукой кукловодов". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса напряженно работали в режиме фабрики фейков. Большое количество публикаций было посвящено трагедии 2-го мая 2014 года в Доме профсоюзов в Одессе. Местная пропаганда традиционно лживо рассказывала о тех...
Страна
04.05.2024
10:00

Мобилизация в Крыму: заманивают деньгами и бесплатной землей

С 20 апреля оккупанты в Крыму начали более активную мобилизацию мужчин для войны против Украины. В частности, на территории полуострова работают мобильные мобилизационные бригады, размещаемые в публичных местах.
Все статьи