Губернатор Тернополя проситиме Прем’єр-міністра вплинути на роботу Держкомзему області



«Я акцентуватиму увагу глави Уряду, під час її наступного приїзду в нашу область, на негативних явищах, які є в роботі органів Держкомзему області, а саме тих, які стосуються умисного зволікання з видачею державного акту на земельну ділянку під розташування  тимчасового полігону твердих побутових відходів поблизу Миролюбівки», -  повідомив сьогодні, під час брифінгу, голова облдержадміністрації Юрій Чижмарь.

Голова Тернопільської ОДА зауважив, що про існуючу проблему він кілька разів спілкувався з Прем’єр-міністром України Юлією Тимошенко, Першим Віце-прем’єр-міністром Олександром Турчиновим, керівництвом Державного комітету України із земельних ресурсів

«Однак - віз і нині там! Дивує ще й таке - після численних звернень облдержадміністрації, на Тернопільщину минулого тижня прибув один із заступників голови Держкомзему, однак він так і не зміг знайти часу щоб зустрітися зі мною чи моїм заступником, аби почути наші аргументи щодо зволікань з видачею цього державного акту», - зазначив Юрій Чижмарь.

Голова ОДА не виключає, що гальмування видачі цього документа, який є вкрай необхідним для якнайшвидшого розв’язання проблеми утилізації сміття, має й політичну складову.

«Не секрет, що вертикаль органів Держкомзему формувалася за політичною ознакою – більшість керівників місцевих ланок є членами БЮТ, - каже Юрій Чижмарь. - Тому я проситиму Юлію Володимирівну втрутитися у процес не лише як урядовця, але й як керівника цієї політичної сили, щоб вона вплинула на своїх однопартійців».

Статьи

Страна
18.05.2024
13:54

Увольнение за "связи" с людьми в оккупации: Зеленский не поддержал идею нардепов

Если раньше о его "связях" с родственниками, которые проживают в оккупации, знали только близкие друзья, то теперь он обязан об этом сообщить своему руководству. В противном случае – его могут уволить.
Луганск
17.05.2024
10:41

«Умные люди хранят свое мнение при себе». Луганский дневник

Если ты живешь по правилам, не пытаясь нарушать их, ты будешь жить нормально. Просто нормально. Может быть, плохо, а может быть, хорошо, но ты будешь жить. Если же ты замахнулся своим маленьким кулачком на систему, ты тоже будешь жить, но жить плохо.
Страна
16.05.2024
14:18

От идей к конкретным проектам: войне не удалось остановить бизнес Днепропетровщины

Прифронтовая Днепропетровская область вошла в тройку лидеров среди регионов по количеству новых бизнесов. За первый квартал 2024 года в области открыто почти 7 тысяч ФЛП. В то же время, за четыре месяца у региона есть экономические потери: здесь...
Все статьи