Дніпропетровщина перерахувала 1,4 млрд. допомоги Прикарпаттю і Буковині



Дніпропетровська область перерахувала останній транш у розмірі 1,4 млн грн для постраждалих внаслідок стихійного лиха мешканців Івано-Франківської та Чернівецької областей, - повідомляє „Укрінформ”.

Це дозволить прискорити відбудову дитячих установ і будинків Тлумацького та Вижницького районів, зруйнованих під час повені.

Раніше до постраждалих регіонів відправлено матеріальну допомогу (зерно, борошно, олія, цукор, крупи, консерви, медикаменти, питна вода та ін.) на загальну суму близько 500 тис. грн, а також цемент, щебень, металопродукцію та труби.

У постраждалих районах Чернівецької області 260 дніпропетровських будівельників провели відновлювальні роботи на дорогах. Було залучено 127 одиниць техніки та пересувний асфальтобетонний завод.

Також завдяки безпосередній участі мешканців Дніпропетровської області в селах Петрилів Івано-Франківської області та Чорногузи Чернівецької області відкрито 40 новобудов.

Статьи

Страна
15.05.2024
23:21

"Удобная модель" мариупольского исполкома

В апреле Госаудитслужба сообщила о результатах ревизии коммунального предприятия: выявлены нарушения на более 48 млн гривен. Аудиторы не нашли двух подрядчиков коммунального предприятия
Луганск
15.05.2024
10:14

"Секретная биолаборатория" из Рубежного перешла на новую модель работы в Киеве

Препаратами, с выпуска которых компания начала свою деятельность в 1991 году, были нитроглицерин и изосорбида динитрат - малотоннажные технологически сложные активные фармацевтические ингредиенты
Донецк Страна
14.05.2024
22:04

Неестественная смерть и искусственная жизнь органов власти оккупированных общин

"Прекращение Донецкого областного совета в связи с образованием областной военной администрации действующим законодательством не предусмотрено"
Все статьи