Для освітлення об’єктів «Євро-2012» губернатор Тернопільщини пропонує залучити «Ватру»



Голова Тернопільської облдержадміністрації Ярослав Сухий пропонує залучити ТОВ «ОСП Корпорація Ватра» до поставки продукції на об'єкти «Євро-2012». Про це «ОстроВ» повідомили в прес-службі Тернопільської ОДА.

Таку пропозицію голова Тернопільської обласної державної адміністрації озвучив під час зустрічі із Віце-прем'єр-міністром України Борисом Колесніковим, яка відбулася в Києві.

Ярослав Сухий зазначив, що Тернопільське світлотехнічне підприємство «ОСП Корпорація Ватра» є одним із основних виробників світлотехніки в Україні, яке вже протягом 50 років поставляє свою продукцію на внутрішній ринок і на експорт.
На даний час на підприємстві створено нове сучасне покоління прожекторної техніки, яке відповідає зразкам кращих світових виробників. У 2009 році обсяг виробленої продукції склав 65,3 млн.грн., при цьому доля експорту становила 65 відсотків.
Враховуючи це, керівник області запропонував розглянути можливість включення ТОВ «ОСП Корпорація Ватра» до офіційних постачальників продукції на спорудження об'єктів «Євро-2012».
Віце-прем'єр-міністр України Борис Колесніков з розумінням поставився до пропозиції голови Тернопільської ОДА й передав відповідним фахівцям підготовані облдержадміністрацією та «ОСП Корпорація Ватра» матеріали для вивчення.

Статьи

Донбасс
05.05.2024
19:32

"Золотые яйца нашей элиты всё крепче сжимались твёрдой рукой кукловодов". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса напряженно работали в режиме фабрики фейков. Большое количество публикаций было посвящено трагедии 2-го мая 2014 года в Доме профсоюзов в Одессе. Местная пропаганда традиционно лживо рассказывала о тех...
Страна
04.05.2024
10:00

Мобилизация в Крыму: заманивают деньгами и бесплатной землей

С 20 апреля оккупанты в Крыму начали более активную мобилизацию мужчин для войны против Украины. В частности, на территории полуострова работают мобильные мобилизационные бригады, размещаемые в публичных местах.
Донецк
03.05.2024
12:00

Фронт приближается. Покровск: уехать нельзя остаться

Линия фронта с каждым днем приближается, но мы сидим и чего-то ждем. У Покровска есть все шансы стать вторым Бахмутом или Авдеевкой. Может, уже пора искать более безопасное место?
Все статьи