Більше 6000 дітей сьогодні вперше піде у Львівські школи

Сьогодні до першого класу у Львові піде 6270 дітей, - повідомили кореспондента "ОстроВ" в прес-службі Львівської міськради.

Львівські школи готові відкрити кабінети для школярів. Протягом літа у більшості шкіл провели капітальні ремонти та відновили начальні класи. Як зазначила начальник управління освіти ЛМР Надія Оксенчук, 1 вересня, у перші класи піде 6 тис. 270 дітей. Це на 600 більше, а ніж минулого року.
Загалом у 70 школах провели капітальні ремонти. Зокрема, у 10 навчальних закладах замінено вікна, у 17 - капітальний ремонт даху, у 43 навчальних закладах міста - завершені ремонтні роботи. Ще на 30 об’єктах завершуватимуть ремонтні роботи, які не заважатимуть навчальному процесу. Це здебільшого ремонти басейнів, спортивних залів, заміна системи опалення та ремонти покрівель.

Статьи

Донецк
03.05.2024
12:00

Фронт приближается. Покровск: уехать нельзя остаться

Линия фронта с каждым днем приближается, но мы сидим и чего-то ждем. У Покровска есть все шансы стать вторым Бахмутом или Авдеевкой. Может, уже пора искать более безопасное место?
Страна
02.05.2024
10:41

Нефтяная мишень, или Что показали украинские атаки по российским НПЗ

Среди важных итогов: опасения западных союзников Киева, как и следовало ожидать, оказались беспочвенными. Экономический ущерб страны-агрессора тоже не настолько велик, как хотелось бы. Но это не главное.
Страна
30.04.2024
23:00

Реформа высшего образования: революция или реанимация?

“Объединения университетов будут неизбежно. Те, кто объединятся сейчас, будут иметь возможность воспользоваться 1,5 миллионами долларов, которые нам предоставляет на каждое объединение Всемирный банк”
Все статьи