ЗСУ на Авдіївському та Курахівському напрямках ведуть жорсткі бої з переважаючими силами окупантів - Сирський

Головнокомандувач Збройних сил України (ЗСУ) Олександр Сирський заявив, що продовжує перебувати в районі бойових дій, де Збройні сили України тримають оборону на Авдіївському та Курахівському напрямках. Про це він повідомив у Телеграм 29 лютого.

"Наші бригади ведуть жорсткі бої з переважаючими силами противника. Ворог зазнає значних втрат у живій силі та техніці", - написав Сирський.

За його словами, в роботі з командирами бригад основну увагу звертаю на те, як організована робота на пунктах управління щодо вогневого ураження противника, на своєчасність і адекватність прийнятих рішень відповідно до обстановки, яка склалася, та на підтримання постійної взаємодії між частинами і підрозділами.

Нагадаємо, раніше Сирський розповів, з якого напрямку розпочав свою роботу в зоні бойових дій. 

Як повідомлялося, Зеленський розповів, що Сирський розробляє план "Б" на випадок, якщо США не дадуть допомогу. 

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті