ЗСУ готуються відбивати третю хвилю наступу росіян на Авдіївку

Збройні сили України готуються відбивати третю хвилю наступу російських військ на Авдіївському напрямку. Про це повідомив речник Об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун в ефірі "Суспільного" 18 листопада.

"Ми очікуємо третьої хвилі наступу – спроби ворога оточити Авдіївку. Чекаємо, готуємося. Ймовірно, буде масове застосування техніки, тому що зараз ворог дещо знизив кількість авіаударів і знову погнав уперед піхоту", - сказав Штупун.

Спікер додав, що за останні дні російські окупанти трохи знизили активність своїх військ біля Авдіївки. Водночас у районі Мар'їнки інтенсивність штурмів ворога не спадає.

Як повідомлялося, за два тижні російські окупаційні війська на сході втратили понад 4 тисячі осіб.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті