Зеленський вірить у перемогу України ще до президентських виборів у США

Президент Володимир Зеленський відкинув побоювання щодо втрати підтримки України після президентських вибрів в США. Оскільки українці до того часу можуть перемогти у війні. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву Зеленського в інтерв'ю суспільним мовникам, які є членами Eurovision News.

Таким чином, глава держави прокоментував питання щодо можливості втрати підтримки США, якщо президента Джо Байдена, який пообіцяв підтримувати Україну скільки завгодно, не буде переобрано у 2024 році.

За словами Зеленського, Україна все ще користується двопартійною підтримкою в Конгресі США.

"Хто знає, де ми будемо, коли відбудуться вибори? Я вірю, що до того часу ми переможемо", - вважає Зеленський.

Нагадаємо, президентські вибори у США заплановані на 5 листопада 2024 року.

Як повідомлялося, колишній президент США Дональд Трамп назвав напад на Україну помилкою путіна, але відмовився називати його воєнним злочинцем, заявивши, що це може зашкодити переговорам з росією.

Статті

Донбас
26.05.2024
18:29

Ближче ніж на 100 метрів до кордону з Росією наближатися заборонено. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу іноді з гордістю, іноді з натяком на сум визнавали, що анексовані території «ДНР/ЛНР», які РФ всупереч міжнародному праву чомусь називає «повноправними суб'єктами Федерації», як і раніше, російські можновладці...
Країна
25.05.2024
12:00

Посилення мобілізації у дії: що змінилося після 18 травня

"...Поки перебував у ТЦК, наслухався багато історій про те, як людям виписували повістки на блокпостах, у метро, ​​на ринку, був один чоловік, якому виписали повістку прямо біля реєстратури в поліклініці",
Країна
24.05.2024
10:14

Санкційний фронт: весняний наступ

Нові заходи, вжиті навесні союзниками України, посилюють залежність російської економіки від Китаю. Вони також вирішують ринкові проблеми самих країн G7. Але не відповідають головним цілям санкційного тиску.
Всі статті