Зеленський подякував Байдену за допомогу й нагадав про важливість ППО для України

Володимир Зеленський обговорив із Президентом США Байденом допомогу Україні, наголосивши на важливості роботи ППО. Про це повідомив Президент України у своєму Телеграм-каналі 11 грудня.

"Поспілкувався з Президентом США Джозефом Байденом. Подякував за безпрецедентну оборонну та фінансову допомогу, яку США надають Україні, – написав Зеленський. – Це не лише сприяє досягненню успіху на полі бою, а й підтримує стабільність української економіки. Цінуємо і допомогу, яку США надають на відновлення енергосистеми України. Сподіваюсь на подальше поглиблення співпраці у цій сфері".

Зеленський наголосив на важливості формування ефективної протиповітряної оборони для України.

"Потрібно зробити все можливе для захисту мирного населення України та її критичної інфраструктури, – зазначив голова української держави. – Це особливо важливо саме зараз, коли в Україні розпочався зимовий період".

Він подякував Байдену за підтвердження готовності підтримувати Україну стільки, скільки буде необхідно, а також за чітку та послідовну відданість Сполучених Штатів принципам суверенітету і територіальної цілісності нашої держави у міжнародно визнаних кордонах.

Раніше повідомлялось, що у Зеленсбького відбулась змістовна розмова з Макроном.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті