Завдяки СБУ тюремні строки отримали ще 4 бойовики, які стали на бік окупантів

Завдяки доказовій базі Служби безпеки реальні терміни ув’язнення отримали ще четверо зрадників, що вступили до окупаційних угруповань РФ та воювали проти Сил оборони на східному фронті. Про це повідомляє канал СБУ у Телеграм 21 грудня.

"Трьох зловмисників українські захисники захопили у полон під час запеклих боїв на Донеччині восени цього року. Четвертого бойовика було затримано, а його командира знищено на Лисичанському напрямку", - зазначається у повідомленні.

Як встановило розслідування, всі четверо ворожих поплічників приєднались до окупаційних підрозділів Південного військового округу збройних сил росії напередодні 24 лютого 2022 року.

За даними слідства, двоє із зловмисників – мешканці захопленого міста Ровеньки на Луганщині, які "мобілізувалися" до окупаційних військ за "директивою" гауляйтера Пасічника.

Третій засуджений – мешканець окупованого селища Новий Світ на Донеччині.

Ще одним зловмисником виявився уродженець Донецька, який з 2014 по 2015 рік перебував у рядах підконтрольного москві "козачого союзу області війська донського".

За матеріалами СБУ суд призначив двом зрадникам 15 років тюрми, ще двом – 12 років позбавлення волі, враховуючи їхню співпрацю зі слідством.

Як повідомлялось раніше, СБУ оголосила в розшук російського олігарха Фрідмана.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті