"Зараз необхідно більше допомоги США". Посол відреагувала на російські обстріли Києва

"Зараз необхідно більше допомоги США". Такими словами посол США в Україні Бріджит Брінк відреагувала на російські нічні обстріли Києва.

В Телеграм-каналі Посольства 21 березня Бріджит Брінк написала: "Починаючи з 03:18 ночі за місцевим часом Росія запускає ракети по суверенній території України, не зважаючи на мирне населення. Зараз необхідно більше допомоги США, щоб Україна могла захистити себе від невиправданого повномасштабного вторгнення Росії".

"Відповідь Росії на вчорашню зустріч у Києві радників з питань безпеки з країн усього світу для обговорення формули миру Президента Зеленського? Гіперзвукова ракета «Кінжал» по Києву о 5:00 ранку, поранення отримали 10 мирних жителів, серед них дитина. Дякую мужнім захисникам від ППО України", - додала посол пізніше.

Як повідомлялося, радник президента  США з національної безпеки Джейк Салліван заявив, що Вашингтон вірить у перемогу України у війні з росією, і запевнив, що американська сторона продовжить надавати оборонну допомогу

Статті

Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Всі статті