Залужний та Умєров відвідали позиції українських захисників на Сході

Міністр оборони Рустем Умєров та Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний відвідали позиції воїнів на Східному напрямку, де привітали їх з Днем Сухопутних військ та обговорили нагальні потреби. Про це повідомляє Міноборони у Телеграм 12 грудня.

"Командувач ОСУВ "Хортиця" генерал-полковник Олександр Сирський ознайомив Міністра та Головнокомандувача з ситуацією на Східному напрямку. Також обговорили ключові потреби українських воїнів, які необхідні для ефективного знищення ворога", - зазначили у Міноборони.

Також  під час поїздки були обговорені питання підготовки рекрутів та посилення фортифікацій уздовж всієї лінії зіткнення.

"Працюємо над посиленням постачання зброї на фронт, запускаємо виробництва, розширюємо можливості закупівель БПЛА (як розвідувальних, так і ударних), щоденно на зв’язку із партнерами", – наголосив Міністр оборони.

Рустем Умєров також вручив державні нагороди бійцям.

Як повідомлялось раніше, росіяни пішли у масований наступ на двох напрямках у Донецькій області.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті