За ініціативою влади "ДНР" Донецьк і Маріуполь будуть "доношувати" за російським Курськом старі трамваї, від яких відмовилися регіони РФ

Влада "ДНР" хоче забрати у Курська старі трамваї і віддати їх Донецьку і Маріуполю. Про це повідомило міністерство транспорту і автодоріг Курської області, - пише Телеграм-канал "Донбасс. Важно" 23 березня.

"Вони готові забрати старі трамваї, але з доставкою за наш рахунок. Поки ми цього зробити не можемо", - цитується повідомлення міністерства.

Уточнюється, що Курськ ніяк не може позбутися старих трамваїв. Їх збиралися роздати іншим регіонам Росії, але охочі були відсутні. У підсумку прийняти "подарунок" погодилися в "ДНР".

Раніше повідомлялося, що окупанти в Маріуполі припинили видавати гуманітарку пенсіонерам через їхню "неадекватну поведінку".

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті