Японія розширила санкції проти РФ, додавши до списку 135 юридичних і фізичних осіб

Японія розширила санкції проти РФ. Про це повідомили в МЗС Японії, пише "DW Главное" 15 грудня. 

"В опублікованому МЗС Японії документі вказано заступника міністра оборони Тетяну Шевцову, омбудсменку Тетяну Москалькову, дитячу омбудсменку Московської області Ксенію Мішонову і ще 32 росіян. 16 із них потрапили під санкції через причетність до анексії Криму і розв'язання війни на Донбасі", - ідеться в повідомленні. 

Зазначається, що серед організацій, які потрапили до санкційного списку Японії, - низка науково-виробничих об'єднань і дослідницьких інститутів, громадські організації "Юнармія" і ПВК "Патріот". 

"Японія приєдналася також до західного ембарго на імпорт російських непромислових алмазів", - сказано в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що в ЄС поки що не погодили 12-й пакет санкцій проти Росії. Австрія захотіла "перевірку".

Статті

Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Всі статті