Як мінімум у 15 містах РФ люди несуть квіти на згадку про жертви російського обстрілу житлового будинку в Дніпрі. Влада всіляко заважає

Як мінімум у 15 містах РФ люди несуть квіти на згадку про жертви російського обстрілу житлового будинку в Дніпрі. Про це повідомляє Телеграм-канал "Горизонтальна Росія".

Зазначається, що деякі росіяни п'ятий день покладають квіти на згадку про загиблих у Дніпрі від ракетного удару ЗС РФ по житловому будинку.

Для, на жаль, небагатьох порядних людей це єдина можливість висловити своє ставлення до війни.

Так, стихійні меморіали з'явилися торік у Єкатеринбурзі, Новосибірську, Омську, Самарі, Ульяновську, Костромі, Владивостоці, Твері, Іванові та інших містах РФ.

У Білгороді всі квіти та фотографії прибрали нібито "за наказом адміністрації".

У Москві поряд із пам'ятником Лесі Українці затримали чотирьох людей. Там виставили вбрання поліції, після чого люди організували другий меморіал.

У Краснодарі активіст Віталій Вотановський звернувся до поліції через зникнення квітів через півгодини після покладання;

У Воронежі люди несуть квіти до меморіалу дітей, убитих гітлерівцями.

За даними Дніпропетровської обласної адміністрації, внаслідок ракетного удару ЗС РФ по багатоповерхівці 14 січня загинуло щонайменше 46 осіб та 80 осіб постраждали. Ще 11 мешканців вважаються зниклими безвісти.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті