Вихваляє путіна та заперечує існування України: СБУ повідомила про підозру топ-менеджеру "Роснафти"

СБУ повідомила про підозру топ-менеджеру "Роснафти", яка пише книги та пісні, де вихваляє путіна та заперечує існування України. Про це повідомляє телеграм-канал СБУ 2 жовтня.

"Служба безпеки зібрала доказову базу на колаборантку Тетяну Грабович, яка входить до складу топ-менеджменту центрального офісу "роснафти" та публічно підтримує збройну агресію рф", - зазначається у повідомленні.

За інформацією СБУ, раніше вона мешкала у Вінниці і була помічницею екснардепа-регіонала Сергія Ківалова. Але у 2014 році переїхала до Москви, де отримала російське громадянство і влаштувалася до одного з департаментів нафтового монополіста рф.

"У своєму профілі в "Інстаграм" з мільйоном підписників вона заперечує існування України та постила привітання з нагоди фейкових плебісцитів на тимчасово окупованих територіях нашої держави", - додали в СБУ.

У грудні 2022 року Грабович презентувала свою псевдоісторичну книжку, в якій повторює кремлівські наративи про нібито відсутність Української державності.

Оскільки зловмисниця перебуває на території росії, тривають комплексні заходи для притягнення її до відповідальності за злочини проти нашої держави.

Як повідомлялось раніше, правоохоронці "на гарячому" затримали главу райсуду в Одеській області.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті