ЗСУ з HIMARS вдарили по окупантах у Мелітополі - мер

Українські захисники сьогодні вночі, 8 серпня, нанесли удари високоточними ракетами HIMARS по пунктам дислокації окупаційних військ у різних районах Мелітополя. Про це повідомив мер міста Іван Федоров у телеграм-каналі.

"Гарні новини з Мелітополя! Сьогодні вночі високоточними ракетами HIMARS було нанесене вогневе ураження по пунктам тимчасової дислокації окупаційних військ на промислових майданчиках в різних районах міста Мелітополя", - пише Федоров.

За попередніми підрахунками, знищена значна кількість військової техніки.
"Понад 100 російських солдат, які в цю ніч знаходилися в тимчасових казармах, отримали квитки на концерт Кобзону, а їх батьки вже обирають модель та колір автомобілю Lada", - іронізує мер.

Він також зазначив, що на минулому тижні значну частину ПВО окупанти передислокували з Мелітополя до Херсону.
"Сьогоднішня ніч найбільш результативна та свідчить, що існуючі ворожі підрозділи ПВО вже не спроможні чинити опір HIMARS. Послаблення системи ПВО створює необхідні передумови для успішного контрнаступу на мелітопольському напрямку", - вважає Федоров.

Як повідомлялося, у тимчасово окупованому Херсоні ввечері 7 серпня пролунали вибухи.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті