Всередині росії зростає соціальна напруга - ГУР

Чиновники та представники спецслужб країни-агресора у закритих доповідях керівництву констатують про зростання соціальної напруги, зокрема у європейському регіоні РФ. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України у своєму телеграм-каналі 30 листопада.

"Головне управління розвідки Міністерства оборони України інформує, що всередині держави-агресора росії, зокрема у її європейській частині, зростає соціальна напруга. Погіршення суспільної ситуації констатують самі російські чиновники та представники спецслужб, зокрема й у закритих доповідях вищим вождям терористичної росії", - зазначається у повідомленні.

У ГУР додали, що за їх оцінкою, збільшення протестної активності російського населення виражається дедалі вищим невдоволенням війною проти України.

Також у ГУР зазначили, що спостерігається погіршення криміногенної ситуації всередині росії.

"Зростання рівня злочинності у регіонах рф спричинене втратою стабільних джерел доходу, труднощами у працевлаштуванні та "алкоголізацією" населення держави-агресора", - зазначили у розвідці.

У Головному управлінні розвідки також повідомили, що на посилення соціальної напруги на росії напряму впливають і високі темпи інфляції та підвищення цін на споживчі продукти.

Як повідомлялось раніше, у РФ дружини мобілізованих запустили автомобільний флешмоб. Вимагають повернути чоловіків із війни.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті