Повітряні сили ЗСУ готові до нових масованих обстрілів РФ

Повітряні сили України готові протистояти новій масовій ракетній атаці з боку Росії. Про це 29 листопада в ефірі національного телемарафону заявив речник ПС ЗСУ Юрій Ігнат.

"Наші війська готові, ракети заряджені, реагуватимемо, збиватимемо, як завжди робимо. Безумовно, і громадянам потрібно реагувати на сигнали повітряної тривоги і реагувати на те, що говорять органи влади", - заявив він.

Зокрема, йдеться про те, щоб дотримуватись заходів безпеки та вчасно йти у укриття. Також Ігнат повідомив, що до жовтня росіяни не вдавалися до масштабних ракетних обстрілів тому, що накопичували ракети. Їхньою метою було за кілька ударів викликати в нашій країні блекаут.

Проте все ж таки найстрашніше українці пережили у лютому-березні, додав спікер Повітряних сил. Саме тоді сотні ракет летіли на голови практично щодня. Тож зараз українців навряд чи чимось можна налякати.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський заявив, що цього тижня росіяни готуватимуть новий потужний удар.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті