"Вогнем і мечем". Бойовик Ходаковський заявив, що всіх, хто не підтримує російську окупацію, буде вигнано із захоплених територій 

Творець проросійського батальйону "Восток" Олександр Ходаковський заявив, що всі, хто не підтримує російську окупацію, будуть вигнані із захоплених територій. Про це написав у себе в Телеграм.

"Це не обов'язково будуть ті, хто активно зі зброєю в руках протистоїть нам сьогодні - зброя в руках, як не дивно, не показник. Це можуть бути звичайні громадяни, які живуть звичайним життям і не думають про те, щоб іти вбивати", - виносить він вирок мирним жителям.

"Якщо отрута останніх десятиліть міцно проникла в їхній мозок - вони... будуть змушені піти по миру", - обіцяє він виганяти навіть пасивних прихильників України.

"Чи переслідуємо ми мету очистити від них простір, на який претендуємо?", - ставить бойовик риторичне запитання. "Якщо... вони створять фактор додаткової загрози... ми змушені будемо захищатися", - пояснює він плановані каральні заходи.

"А чи можемо ми нічого не чіпати і залишити людей жити у своєму світі, ізолювавшись від нього всіма доступними способами? На жаль, не можемо... Тут людські долі стають заручниками обставин, хоч би як ми підігрівали свій природний гуманізм.", - пише він.

"Ми прийшли з вогнем і мечем", - не приховує він антигуманну сутність російської "СВО".

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті