"Влада" Старобільського району надумала вмикати сигнал "ракетної небезпеки" - рівно через два роки після початку активних бойових дій

Окупаційна "влада" Старобільського району Луганської області, куди періодично "прилітає" по розташуванню російських військових, вирішила вмикати в районі сигнал "ракетної небезпеки" - рівно за два роки після початку повної масштабної війни на території регіону. Про це повідомив так званий "голова муніципального утворення Старобільський муніципальний округ ЛНР" Володимир Чернєв у Телеграм 22 лютого.

"У світлі триваючої загрози з боку ...формувань київського режиму, звертаюся до вас із важливим повідомленням. На території нашого округу діє воєнний стан. Важливим елементом нашої системи безпеки є звукова система оповіщення, яка попереджає про "ракетну небезпеку", - написав Чернєв.

"Просимо вас ставитися до цього повідомлення серйозно", - наголосив колаборант.

Він також виклав низку елементарних правил безпеки, яких через обстріли окупантів увесь цей час змушені дотримуватися жителі вільної території України.

За словами місцевих жителів, завтра, 23 лютого виповнюється рівно два роки з того дня, коли російські танки розтягнулися величезними колонами по селах району і почалися бойові дії.

Раніше повідомлялося, що в окупованому Старобільську Луганської області було два влучання на АЗС 6 лютого.

Раніше також повідомлялося, що п'яний окупант розстріляв з автомата товаришів по службі в селі Курячівка Старобільського району.

Крім того, повідомлялося, що Володимир Чернєв - колишній помічник глави "ЛНР", який воював у війську РФ і "перекваліфікувався" на гауляйтера Старобільщини - отримав підозру від СБУ.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті