Війна росії проти України триватиме ще рік – Уоллес

Російсько-українська війна триватиме ще щонайменше рік. Про це 23 лютого повідомляє Sky News із посиланням на заяву міністра оборони Великобританії Бен Уоллес.

На запитання журналістів, чи ми побачимо, що війна між Україною та росією триватиме ще через 12 місяців, Уоллес сказав: "Я думаю, що побачимо".

"Я думаю, що Росія продемонструвала повну зневагу не лише до життів народу України, а й до своїх власних солдатів", - додав він.

Зокрема, за словами Уоллеса, російська армія втратила 188 тисяч солдатів убитими та пораненими. Це сталося внаслідок "катастрофічного прорахунку" путіна. Однак оскільки російський диктатор уже перейшов межу, зупинятися він не збирається.

"Коли хтось перейшов межу і думає, що це нормально робити так зі своїм народом, фактично керуючи м'ясорубкою для армії, я думаю, він не збирається зупинятися", - додав Уоллес.

Нагадаємо, раніше голова ГУР Міноборони Кирило Буданов заявив, що Україна має зробити все можливе, щоб повернути Крим до літа.

Статті

Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Всі статті