У Японії заявили про фінальну стадію перемовин із США щодо придбання ракет "Томагавк"

Японський уряд перебуває на фінальній стадії перемовин із США щодо придбання ракет "Томагавк". Про це повідомляє агентство Reuters.

Ракети "Томагавк" можуть вражати цілі на дистанції понад 1000 кілометрів. У випадку із Японією, це дозволить їхнім військам атакувати об'єкти у Китаї або росії, якщо на то буде потреба.

Офіційний Токіо має на меті збільшити свій військовий потенціал, відчуваючи загрозу з боку Китаю, який суттєво підвищив активність у наближених до Японії водах.

Як повідомлялося раніше, Японія надасть Україні допомогу у відновленні енергетики

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті