У Вінниці завершили розбирати завали після ракетного удару: одну людину досі не знайшли

У Вінниці рятувальники завершили розбирати завали будівель, зруйнованих російським ракетним ударом.  Про це повідомляє у Телеграмі прес-центр ДСНС України.

"За даними департаменту охорони здоров’я ОВА внаслідок обстрілу загинуло 23 особи з них 3 дитини. Звернулося за допомогою 202 особи, з них 68 госпіталізовано у тому числі 4 дитини, 110 надано допомогу амбулаторно. Усім постраждалим надається необхідна медична допомога. Підрозділами ДСНС врятовано 3 особи, 1 особа залишається у розшуку (безвісно зникла)", - повідомляють у ДСНС.

Водночас, голова Вінницької ОВА Сергій Борзов уточнив, що в лікарні померла ще одна постраждала під час ракетного удару рашистів: кількість загиблих зросла до 24 осіб.

Всього внаслідок обстрілу пошкоджено та зруйновано 55 багатоквартирних та приватних житлових будинків, 40 автомобілів та 2 трамваї.

Як повідомлялося раніше, 14 липня війська рф з акваторії Чорного моря завдали удару по центру Вінниці трьома ракетами «Калібр».

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті