У Великобританії заарештовано російського олігарха Фрідмана. В "Альфа-банку" запевняють, що він удома

Російського бізнесмена Міхаїла Фрідмана було затримано у Великобританії. Про це повідомляє Національне агентство у боротьбі зі злочинністю Великобританії. 

У відомстві не назвали ім'я бізнесмена, але за даними видання "Українська Правда", мова йде про Міхаїла Фрідмана.

"NCA провело масштабну операцію з арешту багатого російського бізнесмена за підозрою у злочинах, зокрема у відмиванні грошей, змові з метою шахрайства Міністерства внутрішніх справ і змові з метою вчинення неправдивих свідчень", - йдеться у заяві агентства у Twitter.

Зазначається, що 58-річного чоловіка заарештували в четвер (1 грудня) у його багатомільйонній резиденції в Лондоні співробітники відділу боротьби з клептократією NCA.

Прес-служба "Альфа-банку" спростовує інформацію про затримання у Лондоні Михайла Фрідмана.

"Нам невідомо, про кого йдеться у цій новині, Михайло Фрідман знаходиться у себе вдома, не під арештом. Жодного відношення до цієї історії він не має", - йдеться у повідомленні банку, власником якого є Фрідман.

Як повідомлялося раніше, у червні український суд заарештував активи Міхаїла Фрідмана на суму 1,8 мільйонів доларів

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті