В Україні знайшли тіло британського десантника-добровольця, який зник безвісти на початку серпня

В Україні знайшли тіло зниклого британського десантника, військового добровольця Деніела Берка. Про це повідомила британська поліція, пише Sky News 16 вересня.

"За даними британської поліції, тіло колишнього британського солдата, зниклого в Україні, було знайдено владою країни", – сказано в повідомленні.

Зазначається, що колишній 36-річний десантник Деніел Берк з південного Манчестера був оголошений зниклим безвісти своєю сім'єю 16 серпня.

Він приїхав в Україну минулого року. Тут він створив власний добровольчий підрозділ, відомий як "Темні ангели". Зник Берк зі своєї квартири в Запоріжжі на початку серпня. Нині британська поліція співпрацює з родиною Берка та українською владою, щоб сприяти офіційному впізнанню та поверненню тіла додому.

Раніше повідомлялось про загибель в Україні 31-річного британського добровольця: його тіло зі зв'язаними руками знайшли у водоймі.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті