На Рівненщині Луганський обласний онкодиспансер розширює площі, з обладнанням допоміг Червоний Хрест

Луганський обласний онкологічний диспансер у місті Сарна Рівненської області розширює площі, з обладнанням допоміг Червоний Хрест. Про це повідомила Луганська ОВА на своїй сторінці у Facebook 5 грудня.

"У листопаді закладом орендоване додаткове приміщення, – сказано в повідомленні. – А саме – третій поверх терапевтичного корпусу місцевої лікарні площею більше 800 кв. м".

Уточнюється, що, починаючи з червня, у місті Сарни на Рівненщині КНП "Луганський обласний клінічний онкологічний диспансер" поступово відновив роботу, залучаючи молодих фахівців, у тому числі лікарів-інтернів.

Підкреслюється, що відновлення роботи переміщених лікувальних закладів нашого регіону відбувається завдяки співпраці з міжнародними гуманітарними організаціями, зокрема Товариством Червоного Хреста. Так, у серпні від Товариства Червоного Хреста КНП "Луганський обласний клінічний онкологічний диспансер" отримано портативний апарат ультразвукової діагностики Wireless Probe Type Ultrasound Scanner.

Раніше повідомлялось, що луганські онкологи проведуть прийом у районній лікарні на Рівненщині.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті