У Росії зніматимуть відбитки пальців у всіх, хто прибув жити або працювати з квазіутворень "Л/ДНР"

Мешканці квазіутворень "ДНР" і "ЛНР", що прибули до росії, при врегулюванні статусу проходитимуть дактилоскопію. Про це з посиланням на МВС Росії пише ТАСС.

Аналогічна вимога застосовується для українських громадян, що їдуть з території вільної України.

У росМВС зазначили, що з метою отримання документів для проживання та роботи у росії на законній підставі такі громадяни повинні звертатися до органів внутрішніх справ із заявами про видачу дозволу на тимчасове проживання чи посвідку на проживання, про видачу патенту чи дозволу на роботу, а також про надання статусу біженця або тимчасового притулку.

"Незалежно від обраного громадянином правового статусу на території Росії при його зверненні для отримання відповідного документа він проходить адміністративні процедури, пов'язані з дактилоскопічною реєстрацією, фотографуванням та анкетуванням біографічних даних", - сказали в прес-центрі, додавши, що отримані відомості фіксуються в інформаційних системах.

Як повідомляв "ОстріВ", в окупованому Маріуполі рашисти проводять так званий "перепис населення".

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті