В результаті обстрілу в Бахмуті загинула одна людина, постраждало четверо – ДСНС (ФОТО)

В результаті обстрілу міста Бахмут, який стався близько 7:00 27 липня, загинула одна людина, четверо поранено, сталось часткове руйнування двоповерхової будівлі готелю. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Донецькій області на своїй сторінці у Facebook 27 липня.

"О 9:25, під час проведення пошуково-рятувальних робіт, рятувальники з-під завалів врятували чоловіка, якого було госпіталізовано до лікувального закладу. – сказано в повідомленні. – Загалом, з початку проведення робіт, на місці події виявлено тіло 1 загиблої особи, постраждало 4 особи".

Уточнюється, що підтримується голосовий контакт із однією постраждалою особою, візуально спостерігається тіло загиблої особи. Роботи по розбору завалів тривають.

"Від Головного управління залучено 28 чоловік особового складу та 5 одиниць техніки, 2 автокрани та 2 трактора від місцевих органів влади".

Раніше повідомлялось, що ЗСУ відбивають атаки росіян під Бахмутом, в районі Сіверська окупанти втекли.

Статті

Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Всі статті