Внаслідок обстрілу Херсона загинула одна людина

Внаслідок російського обстрілу Херсона у вівторок, 6 грудня, загинула одна людина. Про це у Telegram повідомив заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко.

"РФ знову обстріляли Херсон. Потрапили в інфраструктурний об'єкт. На даний момент відомо про одного загиблого", - повідомив чиновник.

Також голова Херсонської ОВ Ярослав Янушевич повідомив додаткові деталі. За його словами, жертвою обстрілу став 43-річний співробітник водоканалу, який загинув через мінно-вибухову травму.

Янушевич також зазначив, що окупанти обстріляли будівлю Херсонського водоканалу та навколишні житлові будинки. Наслідком цього обстрілу стала пожежа, яку ліквідували співробітники ДСНС.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що рашисти 17 разів на добу обстрілювали Херсонщину, в результаті поранивши мирного жителя.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті