У звільнені села Луганщини патрульні поліцейські доставили понад 2 тонни гуманітарної допомоги (ФОТО)

Понад 2 тонни гуманітарної допомоги доставили патрульні поліцейські у звільнені села Луганщини. Про це повідомила Луганська ОВА у своєму Телеграм-каналі 24 листопада.

"Завдяки спільним зусиллям та злагодженій роботі патрульних Луганської області та Луганської ОВА вдалось розпочати доставку гуманітарної допомоги у звільнені населені пункти Луганщини", – сказано в повідомленні.

Уточнюється, що, попри небезпеку постійних обстрілів, вже понад дві тонни гуманітарного вантажу вдалось доставити та роздати людям.

Раніше повідомлялось, що в деокупованих селах Луганщини можна жити лише у підвалах. З благ цивілізації – тільки колодязі.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті