У звільнену Снігурівку передали гумдопомогу: продукти, генератори, будматеріали, авто швидкої тощо – Кім

До звільненої Снігурівки відправили п’ять фур з гуманітарною допомогою 12 листопада. Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім у своєму Телеграм-каналі.

"Гуманітарний штаб при Миколаївській обласній військовій адміністрації передав до нещодавно деокупованої Снігурівки п’ять фур з допомогою", – написав Кім.

Він уточнив, що в одній з фур знаходилися будівельні матеріали для відновлення пошкоджених будівель громади. Зокрема, ОСБ плити, дошки, бруси, плівка, брезент тощо.

Друга фура містила продуктові набори – понад 25 палет пайків передало Посольство України в Республіці Молдова.

"В третій – гігієнічні набори, які у Миколаїв передав Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ), – йдеться в повідомленні. – Також населення громади отримало теплий одяг, спальники та ковдри".

Зазначається, що ще одна фура була з харчовими продуктами. Зокрема, мешканці Снігурівки отримали цукор, макаронні вироби, вершкове масло, олія, м’ясні та рибні консерви, воду тощо. Місцевим жителям також роздали тисячу хлібин та 500 булочок від пекарні "Рум'яний хліб".

Підкреслюється, що в деокупований населений пункт передали також п’ять паливних генераторів, ліхтарі на сонячних батареях та ємності для води.

"Для місцевої лікарні привезли автомобіль швидкої допомоги з необхідним ліками та обладнанням для закладу", – сказано в повідомленні.

Раніше повідомлялось, що над Снігурівкою на Миколаївщині майорить українського прапор.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті