В окупованому Токмаку вночі пролунало кілька вибухів

У тимчасово окупованому Токмаку Запорізької області знову пролунали вибухи. Про це 8 червня в Telegram повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

"Погода для рашистів на Запорізькому напрямку - спекотні літні дні та ночі в поки що окупованому Токмаку", - розповів він.

За словами чиновника, вибухи в місті лунають уже другий день поспіль. Цього разу вони лунали до другої години ночі.

Також Федоров повідомив, що за ці два дні вибухи лунали в районі автотранспортного підприємства, так званого "МРЕО" окупантів, а також у районі залізничного вокзалу. Наслідки останніх "прильотів" ще уточнюються.

Нагадаємо, що кілька днів тому повідомлялося про потужний вибух в окупованому Мелітополі.

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті